Lasselsberger - Knauf

Tudástár - Hőszigetelés

A fűtésre fordított energiaköltség emelkedésével együtt jár a fogyasztók fokozódó energiatudatossága, egyszerűbben szólva: egyre jobban megnézzük a számla végét, és mindinkább tisztában vagyunk azzal, hogy a kellemes meleg megteremtése egyre többet vesz el a családi kasszából, amit más célra is fordíthatnánk. Nem csoda, hogy a homlokzati hőszigetelés mára a különlegesen igényes építtetők mesterfogásából a falazatok szerves részévé vált.

A homlokzati hőszigetelések összetett rendszerek, tervezésük és telepítésük nem kevés szaktudást és odafigyelést igényel. Az alábbiakban segítünk eligazodni a rendszerek iránt támasztott követelmények és a hőszigetelés nyújtotta lehetőségek között.

LB-Knauf - Thermosystem felepites

Hőszigetelő rendszerek felépítése

A homlokzati hőszigetelő rendszer alapvető összetevői

Lb-Knauf - ajanlott hoszigetelo csomagok

A hőszigetelő rendszer kiválasztása

Melyik Thermosystem csomag lenne megfelelő az épületünkhöz?

Lb-Knauf - hoszigeteles kiegeszitok

Ajánlott hőszigetelő rendszer kiegészítők

Néhány "apróság", amit nem érdemes kihagyni a hőszigetelő rendszerünkből

Lb-Knauf - hőszigetelési kalkulátor

Hőszigetelési kalkulátor

Egy homlokzat hőszigetelése komplex feladat. Kalkulátorunk segítséget nyújt a megfelelő hőszigetelési rétegrend kiválasztásához.

 

 

A Lasselsberger-Knauf Kft. GARANCIALEVÉLLEL igazoltan, 5+5 év garanciát vállal szakszerűen kivitelezett rendszereire. A komplett rendszer egységeinek kiválasztásához kérje az Értékesítő segítségét vagy weblapunkon tájékozódjon a hőszigetelő rendszerek részleteiről.