Lasselsberger - Knauf

Fugázó Akció

 2017. október 31-ig tartó akciónk során minden SILVERCOL 5 kg – os vödör és PROCOL+ 5 kg-os tasak fugázó vásárlása 200 Ft – os Tesco vásárlási utalványt ér. 

 


AKCIÓBAN VALÓ RÉSZVÉTEL MENETE:

 1. Gyűjtse a megvásárolt fugázóanyag csomagolását (Silvercol fugázó vödör tetejét és a Procol+ fugázó tasakját)
 2. 5 db csomagolás váltható be 1000 Ft – os Tesco vásárlási utalványra
 3. A beváltás az Lb-Knauf regionális projekt vezetőinél lehetséges, képviselőink elérhetősége ITT.

Az akcióban résztvevő termékek:  

A SilverCol egy prémium minőségű, flexibilis tulajdonságú, gyárilag előkevert fugázóhabarcs. Alkalmazási területe széleskörű, hiszen kül- és beltéri kerámia, természetes kő, gres, mozaik, cementkötésű lapburkolatok fugáinak kitöltésére egyaránt bevethető. Padlófűtés és falfűtés nem jelent neki akadályt és a nagy hőingadozásnak kitett felületeken, tehát például erkélyeken és teraszokon is felhasználható.

Ideális fugázója medencéknek, homlokzat burkolatoknak vagy hidegburkolattal allátott járófelületeknek, de cement- és műgyanta kötésű kenhető vízszigetelésekre került burkolatokon is alkalmazható. Egyenletesen húzható és könnyen bedolgozható a fugarésbe, a hozzáadott adalékszer hatására nagymértékben vízlepergető, így megakadályozza a foltképződést. Fontos kiemelni, hogy a készítménybe kevert speciális svájci ezüst tartalmú adalékanyag gátat szab a baktériumok szaporodásának, a gombásodásnak, az algásodásnak és a penészedésnek. Ennek megfelelően azokban a helyiségekben és felületeken ajánljuk alkalmazni, ahol fokozott jelentősége van a higiéniának. Az ezüsttartalmú adalékot az antimikrobiális higiéniai szerek professzionális szakértője, a svájci SANITIZED fejlesztette ki.

PROCOL+ -Kiemelt minőségű, Kül- és beltéri flexibilis fugázó

Kiemelt minőségű kül- és beltéri flexibilis fugázó. A Procol+ több mint az elődje. A továbbfejlesztett recept rengetek előnyös tulajdonsággal ruházza fel a terméket. Az alkalmazástechnikai paraméterek javítása mellett a felhasználói élmény fokozása a végső cél. Ennek érdekében új adalékok biztosítják a magasabb színtű vízlepergető tulajdonságot. Minimális a lemosóvíz habzása, így ugyanannyi víz nagyobb felület lemosását teszi lehetővé. A krémesebb állag a könnyebb bedolgozhatóságot biztosítja. A csomagolás újragondolása könnyebb kezelhetőséget és pormentes zárást eredményez. Az anyag alkalmazása széleskörű mészkő, márvány, gránit és kis vízfelvételű lapokhoz is ajánljuk.

Műszaki tulajdonságok:

 • flexibilis
 • penészálló
 • vízlepergető
 • padló- és falfűtéshez egyaránt
 • repedés és foltmentes
 • 2-10 mm fugaszélesség
 • kül- és beltérben is használható
 • kiváll bedolgozhatóság
 • porzáró csomagolás
 • 26 különböző szín
 • kiadósság 0,5 – 1 kt/m2

A legújabb trendszínek a DIÓ, MANDULA, NUGÁT, KAKAÓ, KÁVÉ, és KAPRI a SilverCol vagy az Procol+ fugázók kedvező tulajdonságaival is elérhetők.

További információk: http://www.lb-knauf.hu/Termekek/Hidegburkolas