Lasselsberger - Knauf

Nyereményjátékunk nyertesei

"Felújítás? Nyerő gondolat!" nyereményjátkékunk végéhez értünk.
Gratulálunk nyerteseinknek, akik 50.000 forinttal lettek gazdagabbak!


Gratulálunk nyerteseinknek!

 

500 000 forintos fődíj nyertese:

 

Szokodi János fődíj

Nyereményjátékunk lezárult, fődíjunk szerencsés nyertese a Budapesten élő Szokodi János.
Saját háza szépítéséhez vásárolt a budakeszi BricoStore Áruházban ProCol fugázót, ami hozzáségítette az 500.000 forintos fődíj megnyeréséhez.
A boldog nyertesnek gratulált a Lasselsberger-Knauf Kft. marketing igazgatója, Sipos Imre és a barkács áruházakért felelős területi képviselő, Szabó Zsolt.

 

Első hét nyertesei:

 

Szabóné dr. Virányi Judit 1.

Első szerencsés nyertesünk Szabóné dr. Virányi Judit, aki a veszprémi Zenit 8 Kft-nél vásárolt férje kérésére Garancia ragasztót, lakásuk felújításához. A nyeremény átadása a vásárlás helyszínén történt, ahol a Lasselsberger-Knauf területi képviselője, Somogyi Tibor gratulált nyertesünknek.

 

Pikhart Péter 2.

Második nyertesünk Pikhart Péter, aki a szegedi Baumax Áruházban történt vásárlása után tudta meg, hogy neki kedvezett a szerencse. Az áruház vezetője Doma Dénes örömmel adta át az ajándékot a nyertesnek.

 

Szkladányi Tibor 3.

Szkladányi Tibor új háza építéséhez vásárolt hidegburkolási termékeket a Baumax Csepeli Áruházában, amikor rámosolygott a szerencse. A nyereményt az áruház vezetője Miló László és a Lasselsberger-Knauf barkács áruházakért felelős területi képviselője, Szabó Zsolt adta át.

 

 

Második hét nyertesei:

 

Kustos Károly Bence 4.

Negyedik nyertesünk Kustos Károly Bence Zagyvaszántón az Olva Kft-nél vásárolt hidegburkolási termékeket egy családi ház építéséhez. Eddig nem volt szerencséje a nyereményjátékokkal, ezért kimondottan örült, hogy rámosolygott Fortuna. A boldog nyertesnek az Olva Kft. tulajdonosa, Oláh Győző és a Lasselsberger-Knauf Kft. területi képviselője, Lisóczki István gratulált.

Pintér Mihály 5.

Nyereményjátékunk újabb nyertese Pintér Mihály, aki saját kezűleg végzi otthona felújítását. Fürdőszobájának és erkélyének burkolatcseréjéhez szívesen vásárolta termékeinket és használta segítségként a Lasselsberger-Knauf honlapján található Tudástár oldalt. Nyereményét a vásárlás helyszínén, a Baumax Csepeli Áruházában Miló László áruházvezető adta át.

Antal Lajos 6.

Antal Lajos rendszeres vásárlója a budaörsi Platform Áruháznak. Legutóbb magáncélra vásárolt Gres ragasztót, fürdőszobájának felújításához, kivitelezője külön kérésére. Nyereményéhez a vásárlás helyszínén gratulált az áruház vezetője, Szabó Gábor és a Lasselsberger-Knauf területi képviselője, Sallay László.

Harmadik hét nyertesei:

 

Kovács András 7.

Kovács András, hetedik nyertesünk, a miskolci Lambda-System Kft-nél vásárolta meg a teraszuk felújításához szükséges Flex ragasztót. Nyerteseink táborában a Lambda-System Kft. vezetője, Kovács Miklós és a Lasselsberger-Knauf Kft. területi képviselője, Szkibó Bálint üdvözölte.

Bolyós Gábor 8.

Nyolcadik nyertesünknek, Bolyós Gábornak Jászapátiban a Téba Tüzép telephelyén gratulát Dósáné Mrekva Márta, értékesítő és a Lasselsberger-Knauf Kft. területi képviselője, Tóth Attila. Nyertesünk a vásárlás helyszínén elmondta, hogy soha nem nyert hasonló sorsoláson és nem is gondolta, hogy esélyes lehet, mert csupán egyetlen sorsjeggyel játszott, amelyet egy apró javítási munkához szükséges Flex ragasztó vásárlásáért kapott.

Papp Sándor 9.

Következő nyertesünk Papp Sándor, aki Ajkán a Tóth és Társa Kft-nél vásárolta meg lépcsőjének felújításához szükséges Flex ragasztót. Nagy örömmel vette át nyereményét a vásárlás helyszínén Tóth Rita ügyvezetőtől és a Lasselsberger-Knauf Kft. területi képviselőjétől, Somogyi Tibortól.

Negyedik hét nyertesei:

 

Dávid Károlyné 10.

Elérkeztünk tizedik nyertesünkhöz. Fortuna most Dávid Károlynéra mosolygott rá, aki az érdi Szigetelők Boltjában szerezte be a felújításhoz szükséges padlókiegyenlítőt és ragasztót. A kivitelezéssel édesapját bízta meg, aki a család többi tagjánál is hamarosan megkezdi a felújítási munkálatokat. Nyereményének nagy örült, melyet Érden vehetett át.

Szente-Varga Katalin 11.

Szente-Varga Katalin a következő nyertesünk, aki Hajdúnánáson a Bata Tüzépnél vásárolta meg mindazt a hidegburkolási anyagot, ami fürdőszobájának felújításához kellett és végül a szerencsét is meghozta. Örömmel vette át nyereményét a tüzép csempés osztályának munkatársától és a Lasselsberger-Knauf Kft. területi képviselőjétől, László Zoltántól.

Pethe-Szász Barbara 12.

Következő nyertesünk Pethe-Szász Barbara, aki saját lakásának teljes körű felújításához szerezte be a szükséges anyagokat a debreceni GSV Kft-nél. Nyereményét a GSV Kft. csempés munkatársa és a Lasselsberger-Knauf Kft. területi képviselője, László Zoltán adta át. Nyereményének átvétele után Barbara ismét szétnézett a tüzépen, hogy mire költheti a megnyert összeget.

 

Ötödik hét nyertesei:

 

Galambos Attila 13.

Tizenharmadik nyertesünk Galambos Attila, aki egy építőipari kivitelező cégnél dolgozik. Több alkalommal is vásárolt már hidegburkolási terméket és most végre rámosolygott a szerencse. A budapesti Épva Kft-nél, a vásárlás helyszínén, a telepvezető, Ősz Sándor és a Lasselsberger-Knauf Kft. területi képviselője, Lisóczki István gratrulát a boldog nyertesnek.

Rostási-Szabó Józsefné 14.

Következő nyertesünk a gárdonyi Rostási-Szabó Józsefné, aki ProCol fugázót vásárolt fürdőszobájának felújításához a székesfehérvári Baumax Áruházban. Nyereményét nagy örömmel vette át területi képviselőnktől félúton a munkahelye és a lakóhelye között.

Baumeister László 15

A szentendrei Baumeister László szerencséjét saját kivitelezéséhez vásárolt Gres ragasztónak köszönheti. Nem számított a nyereményre, ezért annál nagyobb volt az öröm, amikor a vásárlás helyszínén, a pomázi Z+K Euro Kft-nél gratulált a nyertesnek a tüzép értékesítője, Talabos Szabolcs és a Lasselsberger-Knauf területi képviselője, Lisóczki István.

 

Hatodik hét nyertesei:

 

Molnár Zsolt 16.

Következő nyertesünk Molnár Zsolt, aki a vásárláskor kapott sorsjegyéről el is feledkezett, csak napok múlva küldte be a kódot tartalmazó sms-t, bár nem igazán hitt a szerencsében. Öröme annál nagyobb volt, amikor valóban átvehette ajándékát a szolnoki Eurokerámia Kft. képviselőjétől, Csényi Zoltánnétól és a Lasselsberger-Knauf Kft. területi képviselőjétől, Tóth Attilától.

Tamás János 17.

Tizenhetedik nyertesünk Tamás János, aki a nyíregyházi Trend-Pont Kft-nél vásárolta meg a szükséges hidegburkolási termékeket. Vásárlása alkalmával nem is gondolta, hogy az egyik sorsjegy számára nyereményt hozhat. A Lasselsberger-Knauf Kft. területi képviselője, Szkibó Bálint gratulált a nyereményhez.

Juhász Krisztián 18.

Nyertesünk, Juhász Krisztián családi házuk befejezésén munkálkodik. A tél beállta előtt az utolsó simításokat végzi a tetőtéri szobákban és ehhez vásárolt a szigetszentmiklósi Bauhaus áruházban NivoBond aljzatkiegyenlítőt. Nyereményét Szabó Zsolt a Lasselsberger-Knauf barkács áruházakért felelős területi képviselője adta át.

 

Hetedik hét nyertesei:

 

Kakulya Zoltán 19.

Nyertesünk Kakulya Zoltán saját fürdőszobájának átalakítása mellett döntött és az ehhez szükséges hidegburkolási termékeket a Layer Kft-nél vásárolta meg Szeghalmon. Nyereményéhez egyaránt gratulált a Layer Kft. kereskedelmi vezetője, Nagy Istvánné éa a Lasselsberger-Knauf területi képviselője, László Zoltán.

Nagy Tiborné 20.

Huszadik nyertesünk a tárkányi lakosú Nagy Tiborné, aki Kisbéren a T-Bau Markt Kft-nél vásárolt külső teraszának felújításához alapozót és ragasztót. Mivel nem gondolta, hogy szerencséje lehet a játékunkban, annál nagyobb örömmel fogadta nyereményét a Lasselsberger-Knauf területi képviselőjétől, Kovács-Szabó Jánostól.

Party István 21

Következő nyertesünk ifj. Party István saját házának építésén munkálkodik. Ezért vásárolt hidegburkolási termékeket az Építőmester Kft-nél Vácon. A szerencsésnek a vásárlás helyszínén a tüzép tulajdonosa, Csányi Attila és a Lasselsberger-Knauf területi képviselője, Lisóczki István gratulált.