Cemix

Hírlevél 12/2011.


hirlevel_nyero hetek Gratulálunk a nyerteseinknek!

Véget ért nyereményjátékunk és gazdára talált az összes ajándék!
 

Véget ért az építkezők, felújítók számára szervezett játékunk és gazdára talált az összes ajándék.
Hetente 3 wellness-hétvégét, végül pedig 700 000 forintot sorsoltunk ki!

A fődíjat egy roppan szerencsés családanya nyerte meg, aki csak egyetlen egy szelvénnyel játszott, neki ezúton külön is gratulálunk.

A szerencsés nyertesek listáját és a nyeremények átadásakor készült fényképeket közzé tettük honlapunkon. NYERTESEK

Igaz, mindenki nyertesnek érezheti magát, aki LB-Knauf terméket vásárol, hiszen tartós és szép megoldásokkal szolgálunk.

 

 

jeges kép hírlevél Jól fog esni, ha nem csúszik az út!

Itt a tél!

Készüljön fel és használjon útszóró homokot!

Itt a tél! Készüljön fel, használjon útszóró homokot!
Az eljegesedett úttestek vagy járdák kifejezetten balesetveszélyesek, éppen ezért célszerű időben felkészülni mindenre. Viszont, elsősorban környezetvédelmi okokból, másrészt pedig a járművekre, hidakra leselkedő korrózió miatt ma már nem szabad sót használni a jegesedés ellen. Ezért az elmúlt évek során kikísérleteztük a speciális útszóró homokot, ami környezetbarát és szemcséinek ideális eloszlása garantálja a költséghatékony, biztos megoldást.
További információért keresse fel a termék oldalát!

 

 

facebook kép

Egy termék élete!

Rövid kisfilmben foglaltuk össze egy termékünk életét. 

Rövid kisfilmben foglaltuk össze egy termék életét a kiválasztástól a kivitelezésig, bemutatva, hogy az időtálló otthon kialakításához mennyi ember összehangolt, szakszerű munkája szükséges. 
Mi nem csak minőségi termékeket gyártunk, szolgáltatásainkkal támogatást nyújtunk a kivitelezés előtt közben és után is.
Építhet ránk kisfilm Facebook-on  / Youtube-on

 

 

Hónap kérdése

A hónap kérdése

Ebben a rovatban Vevőszolgálatunkhoz beérkezett kérdésekből szemezgetünk.

KÉRDÉS

Tisztelt cég!

Rettenetesen bosszant, hogy a panellakásom fürdőszobája penészesedik.
A plafon, a csempe fugája, de még a zuhanyfüggönyöm alja is! Kb. négy éve lett teljesen felújítva, a betonig levakartuk, a falat hipóval lemostuk, glettelve lett, és annak ellenére, hogy a mosott ruhákat sem ott szárítom, ráadásul mindig nyitva van az ajtó, hogy szellőzzön, penészesedik. De a ház többi lakása is, ami az én oldalamon van, ugyanígy járt, a másik oldalon lévők viszont nem.
Mit lehet csinálni? A penészölő szerek se hatásosak, kipróbáltam mindet.

Üdvözlettel:
K. Attila
Salgótarján

VÁLASZ

Tisztelt felhasználó!

A penészgombák megtelepedéséhez meghatározott feltételekre van szükség.
Biztosan valamilyen mértékben eltérőek ezek a körülmények (falhőmérséklet, szellőztető hatékonysága) az épület egyik oldalán, mint a másikon, ez pedig már meghatározhatja, hogy kialakul-e a penészesedés vagy sem.
A korábban említett megoldások (épület komplex hőszigetelése, szellőzőrendszer felújítása, ezüstvegyület hatóanyagú penészgátló fal- és mennyezetfestés) együttes alkalmazása általában megszünteti a problémát, de vannak olyan esetek mikor csak az aktív páramentesítő eszközök tudnak segíteni. Ilyenek a vízmegkötő tablettás, vagy kondenzációs elven működő elektromos páramentesítő berendezések. Itt szeretném megjegyezni, hogy valamilyen műszaki megoldással egyébként is szükséges lenne biztosítani a személyenként és óránként javasolt 20-30m3-es légcserét minden lakóépületben. Ez korábban a régi, rosszul tömített ablakok résein keresztüli légmozgással -bár hatalmas hőveszteséggel, és szabályozatlan módon - de általában „biztosított” volt, ám a fokozott légzárású korszerű nyílászárók beépítésével ez az ún. filtrációs levegőcsere már csak a minimális szintre korlátozódott. 
A lakásokban pedig folyamatosan termeljük (emberek, állatok, növények, főzés, fürdés stb.) a párát, de a szakaszos és rendszeres, vagy folyamatos elvezetéséről már nem gondoskodunk.

Tisztelettel:
Vevőszolgálat
Alkalmazástechnika