Lasselsberger - Knauf

Nyereményjátékunk nyertesei

"Nyerjen a felújítással, építéssel!" nyereményjátkékunk végéhez értünk.
Gratulálunk nyerteseinknek, akik egy-egy wellness-hétvégén pihenhették ki magukat!


Gratulálunk nyerteseinknek!

700.000 Ft-os fődíj nyertese:

Kovács Herka Brigitta, Budapest

 

Nyereményjátékunk utolsó állomásához érkezett, megtörtént a FŐDÍJ sorsolása is!
Fortuna a budapesti Kovács-Herka Brigittát szemelte ki.
A kétgyermekes családanya nagy örömmel fogadta a hírt, miszerint ő a nyertese nyereményjátékunknak, így boldog tulajdonosa a 700.000 Ft készpénznek, amit bankszámlájára utaltunk át, miután meggyőződtünk a megfelelő dokumentumok meglétéről.
A boldog nyertes két gyermeket kísérte el az átadásra.
Cégünk nevében Sipos Imre marketing igazgató gratulált (balra).
A vásárlás a Bau-Systeme 92 Kft. Soroksári úti telepén történt. Képviseletükben Papp Gábor ügyvezető (jobbra) is gratulált a nyertesnek.

 

 Első hét nyertesei:

Horváth Zsolt Sopron Kovács László Csorna Kovács Béla Szolnok
Horváth Zsoltnak kedvezett a szerencse, aki a Tüzépker Zrt. soproni telepén vásárolt Lasselsberger-Knauf terméket, és nyerte az első 2 napos wellness hétvégét. A nyeremény átadása a vásárlás helyszínén történt, ahol jelen volt Czukor Árpád a soproni telep vezetője,
és Somogyi Tibor a Lasselsberger-Knauf Kft. területi képviselője.
A második nyertes Kovács László, aki Csornán a Bnf Kft. telepén vásárolta a kivitelezéséhez szükséges Lasselsberger-Knauf termékeket. A nyereményt Windischmann Ferenc a Lasselsberger-Knauf Kft. Kereskedelmi és marketing menedzsere adta át a „házigazda” Németh Gábor jelenlétében. Harmadik nyertesünk Kovács Béla, akit legnagyobb szolnoki csempés partnerünknél, az Eurokerámiánál ért utol a szerencse. Nyereményét Zakar Ákos Területi vezetőnk az Eurokerámia telephelyén adta át. Kovács Úr élete során még soha nem nyert hasonló játékban, ezért külön öröm számunkra, hogy cégünk nevéhez fűződik ezen élmény.

 Második hét nyertesei:

Fazekas János Kiskunfélegyháza Szanyó László Velence Andrási Péter Miskolc
Negyedik nyertesünk a kiskunfélegyházi Fazekas János, aki melléképületük felújításához vásárolt az LB-Knauf Kft. termékeiből viszonteladó partnerünknél, a Vépfu Tüzépnél. A nyeremény átadása Kiskunfélegyházán, a Vépfu telephelyén történt. A képen a nyertes házaspáron kívül a tüzép egyik dolgozója, Juhász Krisztina is látható. Nyereményjátékunk újabb nyertese Szanyó László. Egyik legrégebbi kereskedő partnerünknél, a velencei Martinovszky és Társa Kft. telepén vásárolta meg az LB-Knauf Kft. termékeit. A nyeremény átadásakor jelen volt a csapatunkat néhány hete erősítő termékmenedzser kolleganőnk, Székely Veronika és Martinovszky Úr kedves felesége is. A miskolci Andrási Péter kőműves ismerősök ajánlására fordult a Micorex TH Kft-hez, ahol háza lábazatának burkolásához vásárolt új termékünkből, a RockFix-ből. Reméljük, teljes megelégedettséggel használták kőragasztó habarcsunkat. Először jár a Micorex-nél, és lám, kedvezett neki a szerencse! A képen a boldog nyertesen kívül a Micorex TH Kft. tulajdonosa, Germán László (jobbra) és területi képviselő kollegánk, Szkibó Bálint (balra) is látható.

Harmadik hét nyertesei: 

Tóth Tibor Kazincbarcika Csépe László Pásztó Boros Zsuzsanna Budapest
Nyereményjátékunk 7. boldog nyertese a kazincbarcikai Tóth Tibor. Tóth Úr sokat hallott az LB-Knauf Kft. kiváló minőségű termékeiről, így amikor fürdőszoba felújításba kezdett, nem volt kérdés, milyen termékeket választ. A szerencse is mellé szegődött, így vissza kellett térnie a Terrakotta üzletébe, ahol Juhász László tulajdonos (jobbra) és Szkibó Bálint, cégünk területi képviselője (balra) gratulált neki. Fürdőszobája felújításába kezdett Csépe László, amihez hidegburkolási segédanyagokat vásárolt a hatvani UTI-KER Kft-nél. Nem csak a termékekkel és a kiszolgálással lehet elégedett, hanem Fortunával is, ugyanis legújabb nyertesünket köszönhetjük személyében. a nyereményt cégünk képviselője, Lisóczki István adta át. A boldog nyertesnek gratulált Kiss Csabáné az UTI-KER Kft. tulajdnosa is. A budaörsi Platform Áruház széles kínálatából termékeink mellett döntöttek Boros Zsuzsannáék. Többszörösen is jól jártak, mert nem csak kíváló minőségű termékekkel, hanem egy igazán szép nyereménnyel is gazdagodtak. Kellemes időtöltést kívánunk!

 Negyedik hét nyertesei: 

Kocibán Gábor Lőrinci Vánik András Zirc Szabó Imre Kőszeg
Kocibán Gábor kisebb felújításba kezdett, amihez kőművese ajánlotta cégünk termékét, az Estrich ZE20-at. Azt, hogy a vásárlása jó döntés volt, igazolja fényképünk is, hiszen Kocibán Úr tizedik nyertesünk lett. Nyereményét Lisóczki István képviselő kollegánktól vehette át a vásárlás helyszínén, a zagyvaszántói OLVA Kft-nél. Zirci nyertesünk esetében példát láthatunk arra, hogy a szerencse nem csak azok mellé szegődik, akik sokféle terméket vásároltak. Vánik András csupán egyetlen zsák lábazati alapvakolatot vásárolt családi házának szépítgetési munkálataihoz. A lehető legjobb pillanatban küldte be a kódot, ami nyerőnek bizonyult. Nyereményét a zirci Ihász Tüzép telepén vette át Somogyi Tibor területi képviselő kollegánktól. Nyereményjátékunk újabb nyertese a kőszegi Szabó Imre. Építkezéséhez választott több LB-Knauf terméket, amit a kőszegi Tüzépker Kft-nél vásárolt meg. A boldog nyertes Szabolcs Gábor területi képviselőtől vehette át nyereményét, amihez a nyertes mellett a képen látható Kovács Ildikó üzletvezető is gratulált.

 Ötödik hét nyertesei:

Polyák Gábor Bp Baumax Menyhárt József Szigetszentmiklós Mészáros László Szentes
Kiderült, hogy a 13 nem szerencsétlen szám. Legalábbis Polyák Gábornak semmiképpen, hiszen tizenharmadikként kedvezett neki Fortuna. Saját fészküket építgeti, csinosítgatja Polyák Úr - saját kezével -. Eddig minden, a felújításhoz szükséges anyagot a Baumax-nál vásárolt meg. Nagyon elégedett az áruház választékával, áraival és a munkatársak segítőkészségével. Ismeri és szereti az LB-Knauf termékeit, így nem volt kérdés számára, hogy melyik gyártó termékét fogja saját lakásának felújításához választani. A képen balról jobbra Czirják Attila, a Baumax XVII. kerületi áruház vezetőjének helyettese, Polyák Úr párja, Polyák Gábor, mint boldog nyertes, és Szabó Zsolt az LB-Knauf barkács áruházakért felelős területi képviselője látható. Érden, a Szigetelők Boltjában vásárolt következő nyertesünk. Játszani is volt kedve, így aztán igazán nagy megelégedettséggel térhetett haza - majd vissza vásárlás helyszínére, hogy átvegye nyereményét. A boldog nyertes Menyhárt József, akinek Mészáros Norbert értékesítő is gratulált. Újabb nyertesünk Mészáros László, akit neje is elkísért a nyeremény átvételére, a szentesi Vas Tüzépre, ahol cégünk termékei közül választottak otthoni munkálatokhoz. A boldog nyerteseknak Tóth Attila, területi képviselő kollegánk gratulált.

 Hatodik hét nyertesei:

Nemes Zoltán Mágocs Petrucz Katalin Debrecen Hudák Miklós Nyíregyháza
Újabb kedves vásárlónknak kedvezett Fortuna.Nemes Zoltán a mágocsi G-Bau-nál vásárolt. Nyereményét Kovács Tamás területi képviselő kollegánk adta át a vásárlás helyszínén. E heti második nyertesünk Petrucz Katalin, aki egy debreceni kivitelezőnél dolgozik műszaki előkészítőként. Még soha nem nyert hasonló játékban. Nagyon örült, mikor az sms elküldése után az "ön nyert" üzenetet kapta. Kapóra jött a nyeremény, hiszen most készült egy pár szabadnap eltöltésére. Jó pihenést kívánunk! Nyereményét László Zoltán területi képviselő a Poli Tüzép üzletében adta át, ahol Sándor Tibor értékesítő is gratulált nyertesünknek. Az Euro Work Kft. kivitelező cég tulajdonosa, Hudák Miklós a nyíregyházi Trend Pont Kft. régi vásárlója. Most több kivitelezésére is szállított termékeinkből, mert fontos számára a megbízható minőség. Nyereményét Szkibó Bálint területi képviselő és Ember Anikó a Trend Pont Kft. értékesítő munkatársa adta át.

 Hetedik hét nyertesei:

dr Fekete Norbert Miskolc Karsai Csaba Eger Kósa László Érd
Újabb fotó készülhetett a miskolci Micorex TH üzletében! dr. Fekete Norbert állandó partnere a Micorexnek, ám most mint magánszemély, lakóházának külső hőszigetelési munkálataihoz vásárolt Styrokleber ragasztót. A nyereményt Szkibó Bálint területi képviselő adta át, jobb szélén Germán László, Micorex TH Kft. tulajdonosa látható. Az egri Karsai Csaba is találkozott Fortunával, amikor az Oszlánczi Tüzépen vásárolt. Ház körüli javítási munkálatokhoz vásárolt, amikor mellé szegődött a szerencse. Nyereményéhez Oszlánczi Sándor, a tüzép tulajdonosa és Szkibó Bálint képviselő kollega gratulált. Nyereményjátékunkban elérkeztünk az utolsó nyeremény-hétvége kisorsolásához. Ismerős helyszínre szervezte nyertesünkkel az átadást Kovács-Szabó János területi képviselő kollegánk. Kósa László az LB-Knauf termékeit az érdi Szigetelők Boltjában vásárolta, a fotó is ott készült. Gratulálunk!