Lasselsberger - Knauf

Kömüves és Burkoló képzések 2011

Tisztelt Burkoló, Kőműves Mester!

Szeretnénk ebben az évben is meghívni Önt a Burkoló és Kőműves képzéseinkre, melyet a Lasselsberger-Knauf Akadémia keretein belül rendezünk meg.

A Lasselsberger-Knauf Akadémia célja, hogy az építőiparban dolgozók számára színvonalas és naprakész képzéseket kínáljunk.


2011-es burkoló és kőműves képzések

A képzéseket 3 témakörben hirdetjük meg: Alapvakolás, Aljzatképzés és Hidegburkolás. A képzések rövid leírását a következő linkre kattintva olvashatja. Burkoló és Kömüves képzések leírása 2011.

Helyszínek és időpontok:

Az ország 8 helyszínén várjuk Önt képzéseinkre. A mellékelt válaszlapon választhat a helyszínek és időpontok közül. Kérjük, jelölje be, hogy hol kíván részt venni az előadáson!

A képzések 09:00-tól 14.00 óráig tartanak.

Jelentkezés:

Kérjük, juttassa el hozzánk 2011. január 5-ig jelentkezését a következő lehetőségek valamelyikével:

A jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk a következő módokon.

  • Telefon
  • SMS
  • E-mail

Fontos! A gyorsabb elérhetőség érdekében kérjük, adja meg mobiltelefon és/vagy e-mail elérhetőségét annak érdekében, hogy kollégáink szükség esetén értesíteni tudják Önt az esetleges változásokról, új információkról!

JELENTKEZÉSI LAP: Jelentkezési lap_Burkoló és Kömüves képzések 2011

További információ:

  • Ha gyakorlatban szeretné kipróbálni anyagainkat, kérjük, hozzon magával munkaruhát is!
  • A várható nagy érdeklődés miatt kérjük, minél előbb küldje el jelentkezését! A gyakorlati bemutatók eredményessége érdekében maximum 30 fő vehet részt egy-egy képzésen. Amennyiben az Ön által választott időpontra már nincs hely, úgy új időpontot javaslunk.
  • Cégünk az előadások és szakmai bemutatók mellett a gyakorlati foglalkozást követő ebéd költségeit is magára vállalja.