Lasselsberger - Knauf

Az őszi Homlokzatfelújítási akció nyertesei

A szeptember 6. és október 31. között tartó akcióban összesen négy Apple iPad Mini táblagép várt azokra, akik részt vettek játékunkban. A nyeremények átadása egy kivételtől eltekintve már megtörtént, a boldog nyertesekről, akiknek ezúton is gratulálunk, az alábbiakban számolunk be.


Az első akciós időszak sorsolási eredménye (szeptember 6. - szeptember 19.)

A szerencsés nyertes Bársony Sándor, akit a sorsoláson pótnyertesként húztuk ki. Az első kihúzott ugyanis nem jelentkezett a megadott email címen, amire a játékszabály szerint 15 nap ált rendelkezésére.

Sándor családi ház hőszigetelésben gondolkodik, amelyet 2016 tavaszán akar végrehajtani. Rendszer terméket keresett, így találta meg honlapunkon a nyereményjátékot.

A második akciós időszak sorsolási eredménye (szeptember 20. – október 3.)

A szerencsés nyertes Mörk György. Ő a hőszigetelő kalkulátort használta, hogy megtalálja a számára megfelelő hőszigetelő rendszert. Azóta fel is újította háza homlokzatát. 

A harmadik akciós időszak sorsolási eredménye (október 4. – október 17.)

A nyertes Lovai Laura, egyetemi hallgató, aki a tanulmányaihoz használta segítségként az Lb-knauf kalkulátorát. Saját elmondása szerint ez jelentősen megkönnyíti a tervezést.

A negyedik akciós időszak sorsolási eredménye (október 18. – október 31.)

A nyertes Kiss Lilla, aki az interneten böngészve talált ránk. Online homlokzatszinező programunkat, és hőszigetelő alkalmazásunkat használta, illetve csomóponti rajzokat töltött le a weboldalról. Nyereménye egy Apple iPad Mini, melyhez ezúton is gratulálunk.