Lasselsberger - Knauf

Kibővült színezővakolat-kínálat!


Ispiration Online

A Lasselsberger-Knauf kiváló minőségű, kedvező ár-érték arányú homlokzati termékei már készen állnak az alkalmazásra, az építkezés vagy felújítás esztétikus és időtálló befejezésére.

Az aktuális piaci igényekhez igazodva a balatonfűzfői Nikecell vakolatgyártó és –forgalmazó részlegének megvásárlásával kibővítettük kapacitásainkat. Célunk, hogy a jövőben is magyar alapanyagokból, hazai munkaerő és szakértelem igénybevételével Magyarországon, a magyar piac elvárásainak megfelelően biztosítsuk az építőipar számára nélkülözhetetlen alapanyagokat.

Inspiration színek

A Lasselsberger-Knauf színezővakolatai közül könnyű kiválasztani a legmegfelelőbbet. Az egyes vakolattípusokat pontosan a várható igénybevételnek megfelelően kerültek kifejlesztésre. Legyen szó beltérről, kültérről, lábazati zónákról, kimagasló vízterhelésről, termékkínálatunkban ott a megoldás. Felújításhoz speciális, páraáteresztő vakolatot ajánlunk, műemlékek esetében pedig a hatósági előírásoknak tökéletesen megfelelő alapanyagokat.

A környezeti és az igénybevételből következő hatásokkal szembeni kimagasló ellenálló képesség alapelvárás, ugyanúgy, mint a könnyű kezelhetőség, a több száz szín és a tetszés szerint kiválasztható struktúra és szemcseméret.

Inspiration vödör

A Lasselsberger-Knauf a szó szoros és képletes értelmében is sokszínű homlokzati termékei közül a laikus is könnyen kiválaszthatja a legmegfelelőbbet, hiszen az interneten elérhető tudástár, valamint az ingyenesen hívható, szakértőkkel való konzultációs lehetőséget biztosító telefonszám teszi teljes körűvé szolgáltatásainkat.

       

Vevőszolgálat logo