Cemix

Újdonságok

Három új kiadvánnyal bővítettük kínálatunkat, amelyekből még több információt, hasznos tanácsot kaphatnak az anyagaink iránt érdeklődők.


  Műszaki adatlapok-Hidegburkolati rendszerek  Műszaki adatlapok – Hidegburkolati rendszerek

A burkolás mindig örömteli esemény, akár felújítunk, akár új épületet építünk.A szem a csempét látja, viszont a hosszú távú minőség a csempe alatt felhasznált anyagokon múlik.
Komplett hidegburkolási rendszereink anyagait tartalmazza a megújult Műszaki Adatlapok - Hidegburkolati Rendszerek kiadványunk. Törekedtünk arra, hogy az anyagok műszaki adatai mellett az alkalmazás területeit, a feldolgozás folyamatát és további fontos tudnivalókat is megosszunk felhasználóinkkal.

  Floorsystem    

 

Aljzatrendszerek

Az aljzat szerepe az elmúlt években kibővült, és ma már nem csak a teherelosztás, a szigetelő és burkoló rétegek fogadása, hanem egyéb speciális feladata is van.
Az újonnan elkészült Aljzatrendszerek kiadványunkban a leggyakrabban alkalmazott aljzatképzési rétegrendeket mutatjuk be és segítséget adunk a megfelelő rétegrend kiválasztásához.

 Wallsystem        

 

Vakolatrendszerek

Az alapvakolatok a falazott vagy monolit betonszerkezetek védelmére, felületének kiegyenlítésére szolgálnak. Alkalmazásukkal homogén felület, légtömör szerkezet alakítható ki. Vakolatokkal javítható a falszerkezet hőszigetelő képessége, mechanikai ellenállóképessége, vízzel szembeni ellenállása és fagyállósága is. Mindemellett a külső vakolatokban épül le az épület mozgása során keletkező feszültség.
Legújabb Vakolatrendszerek kiadványunkban a leggyakrabban alkalmazott vakolat rétegrendeket és az anyagkiválasztás főbb irányelveit mutatjuk be.