Lasselsberger - Knauf

Hírlevél 09/2011.


hirlevel_nyero hetek

Nyerő Hetek!

Nyerjen a felújítással, építéssel!

Heti 3 wellness-hétvége vagy 700 000 forint vár önre!

Legalább 2 000 forint értékű Lasselsberger-Knauf termék vásárlása után sorsjegyet kap.
Ha nagyobb értékben vásárol, minden további 20 000 forint után újabb sorsjegyet kap, így nyerési esélyei is megsokszorozódnak!
A sorsjegy kódjának beküldésével azonnal megnyerheti a 21 wellness-hétvége egyikét; ráadásul, ha regisztrál honlapunkon és feliratkozik a hírlevelünkre, a 700 000 forintos fődíjra is pályázhat!

A kaparós sorjegyen lévő kódot SMS-ben a 06-20/9000-675-ös telefonszámra kell beküldenie, hogy megnyerhesse a 21 wellness hétvége egyikét!
SMS beküldési minta: LBK 12345678 (Ez egy minta, kérjük ezt az SMS-t ne küldje be!)
Az SMS normál díjszabású, a beérkező SMS-re automatikus választ küldünk.

A 700 000 forintos fődíj sorsolásán való részvételhez regisztráljon a
www.lb-knauf.hu/nyeremenyhetvege honlapon!

A promóció időtartama: 2011. szeptember 12. - 2011. október 30.
Kérjük, őrizze meg sorsjegyét és a vásárlást igazoló számlát!

Fődíj sorsolása: 2011. november 4. péntek, 10 óra
A sorsolás helyszíne: Prohome, 1143 Budapest, Ilka utca 50.

Részletek: www.lb-knauf.hu/nyeremenyjatek
További információt a 06-80/949-501 telefonszámunkon, vagy a vevoszolgálat@lb-knauf.hu e-mail címen kérhet.

Az SMS beküldésére használt telefonszámát kizárólag a nyereményjátékkal kapcsolatos kommunikációra használjuk fel és a játékot követően töröljük!
A fődíjra való jogosultság feltétele a Lasselsberger-Knauf hírlevelére való feliratkozás. Amennyiben hírlevelünket későbbiekben nem szeretné fogadni, bármikor ingyenesen leiratkozhat. 

 

hirlevel_elottunk a vizozon Előttünk a vízözön! – A vízszigetelés fontosossága!

Vagy utánunk? A maja naptárak tanulmányozása nélkül is okozhat álmatlan éjszakákat a víz, különösen akkor, ha valaki építkezik vagy felújítja otthonát.

A vízszigetelés kiemelt fontossága nem kérdéses. A pincékben támad a talajvíz, a falakat veri az eső, a fűtött, vizes helyiségekben a hőmérsékletingadozásra kell felkészülni, kültérben a fagy is komoly veszélyt jelent…
Univerzális megoldás pedig nincsen. Mindenhol az egyedi specifikációknak megfelelő alapanyagokra és technológiákra van szükség, melyek között azonban könnyű elveszni.
Tudta például, hogy a kenhető szigetelésbe ágyazott hajlaterősítő szalagokkal lehet megvalósítani a tökéletes vízzárást a sarkokban? Szeretne felkészülten belevágni a fürdőszobája felújításába, mert csak egyszer és tökéletesen akarja megcsináltatni?
Keresse fel a www.lb-knauf.hu/hidegburkolas honlapot, ahol közérthető információkkal, ingyenes szaktanácsadással szakembereink várják kérdéseiket.

 

hirlevel_em_nyertes

Építő Megoldások! játék

Fángli, zsalu, hőhíd? Parapet, szarufa, pellet?
Az Építő Megoldások Facebook oldalon és a honlapján megrendezett Szótár akció nyertesének átadtuk a Lasselsberger-Knauf 100 000 Ft értékű nyereményutalványát. 
Gratulálunk a szerencsés nyertesnek!

 

 

Hónap kérdése
 

 A hónap kérdése

Ebben a rovatban Vevőszolgálatunkhoz beérkezett kérdésekből szemezgetünk.

 KÉRDÉS

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Éppen felújítom a lakásom és a beltéri falfelületek glettelése kapcsán szeretném a tanácsukat kérni.
Korábbi tapasztalataimra hagyatkozva nem gipszalapú glettanyaggal szeretnék dolgozni, viszont az Önök kínálatában három ilyen terméket is találtam és nem tudom eldönteni, melyik lenne számomra az ideális megoldás. Önök melyiket javasolják?

• Glettop
• Gletti
• Gletti Extra

Annyi támponttal tudok szolgálni, hogy a falak egy része vakolatlan, teljesen sima felületű beton, másrészük pedig alapvakolattal borított. A kérdésem tehát az lenne, hogy ezen falfelületek glettelésére melyik terméküket ajánlanák, illetve mi az alapvető különbség három termék között? Szeretném megkérdezni egyúttal azt is, hogy van-e mélyalapozó használatára szükség, és ha igen, akkor mi legyen az?

Segítségüket előre is köszönöm!
Tisztelettel:
V. Z.

VÁLASZ

Tisztelt Felhasználó!

A Glettop fehércementes glett, a Gletti fehércementet is tartalmazó meszes glett, a Gletti Extra pedig tisztán mészhidrát kötőanyagú - tehát úgynevezett meszes - glettanyag.
A Gletti Extra rendelkezik a legjobb páraáteresztő tulajdonsággal, viszont kissé lassú a szilárdulási ideje, ezáltal relatíve alacsony a kezdeti szilárdsága. A Glettop a tisztán cement kötőanyaga miatt kevésbé jó páraáteresztő tulajdonságú, viszont gyors kötés és szilárdulás, továbbá magas szilárdság jellemzi.
A Gletti pedig a két anyag közti - kompromisszumos - átmenet, jó páraáteresztő képességgel, normál szilárdsággal.
Betonfelületeken az ideális felületsimító anyag a Glettop, mész-cement alapvakolaton pedig a Gletti.
Régi parasztházak, továbbá az egyre divatosabb „bio/öko” lakóépületek meszelése vagy meszes festése alá a Gletti Extra a legkézenfekvőbb választás, ráadásul ez az anyag kiemelten fertőtlenítő hatású.

Mindhárom glettanyag fehér színű, könnyű kezelhetősége okán kivételesen felhasználóbarát, kedvező árfekvésű termék és egyik esetében sincs szükség mélyalapozó használatára.

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van, a továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésére, akár az interneten, akár telefonon. Keressen meg bennünket bátran!

Tisztelettel,
Lasselsberger-Knauf vevőszolgálat