Cemix

NivoSpachtel - Elsősegély a sérült padlónak

Új fejlesztéssel rukkolt elő nemrégiben a Lasselsberger-Knauf. A NivoSpachtel 3-20 névre keresztelt termék segítségével a padló jól körülhatárolható hibáit lehet néhány óra alatt kijavítani.


Mit tegyünk, ha lejt az aljzat, és burkolás előtt nem tudunk aljzatkiegyenlítőt használni a felületi hibák kiegyenlítésére? Ebben nyújt segítséget a Lasselsberger-Knauf legújabb fejlesztése, a NivoSpachtel 3-20 névre keresztelt gyorskötő kiegyenlítő tapasz. A termék elsősorban a cementkötésű alapfelületek kisebb, jól körülhatárolható hibáinak kijavítására használható.

Kül- és beltérben egyaránt bevethető, és a padlófűtés vagy az intenzív vízterhelés sem jelent akadályt. Ahogy a nevéből is kiderül, 3 és 20 milliméteres rétegvastagságban hordható fel. Gyorskötő tulajdonságának köszönhetően ideális forgalmas terek, folyosók és lépcsők burkolat előtti javítására, hiszen a kiegyenlített felület már 6 óra múlva terhelhetővé válik.

Figyelem! A termék nem helyettesíti a CT-Max szerkezeti javítóhabarcsot, nem alkalmas végső burkolatlan felület kialakítása, tartószerkezeti javítások, vagy ipari igénybevétel esetén.