Lasselsberger - Knauf

Kreatív megoldások az Lasselsberger-Knauf Kft-től

CaSTone az alkotás szabadsága

A mai felgyorsult világban a hagyományos anyagok és technológiák egyre ritkábbak és éppen ezért fokozatosan felértékelődnek. Így van ez az épületelemekkel kapcsolatban is!


Ha építés vagy felújítás során nem hagyományos, előre gyártott, gyors és konfekcionált terméket akarunk beépíteni, akkor szinte megoldhatatlan feladat elé állunk. Egyre kevesebb a mester, egyre kevesebb az idő, és egyre nehezebb beszerezni a hagyományos alapanyagokat.

Ezen a problémán szeretne segíteni a Lasselsberger-Knauf Kft. új fejlesztésével, a zsákos kiszerelésű műkő keverékkel, mely a CaSTone nevet kapta. Miben ad több lehetőséget és szabadságot ez az új termék?

1. Műköves mesterek számára felgyorsítja és leegyszerűsíti a munkavégzést, ami által hatékonyabban tudnak dolgozni.  Ezen túlmenően a mindig azonos minőség és megjelenés eredményeként utólag is pótolhatóak az elemek. 

2. DIY vállalkozó kedvű laikusok számára lehetőséget biztosít, hogy átéljék az alkotás élményét, és megvalósítsák elképzeléseiket. Ezzel kapcsolatban külön segítségként egy rövid oktató video is elérhető a cég honlapján (lásd a cikk alján), ami végig vezet minket egy párkány készítésének minden egyes lépésén.

3. A termék minden olyan adalékanyagot tartalmaz (pl. nedvesség felvétel gátló, képlékenyítő, stb.), amelyek biztosítják a hosszú élettartalmat.

4. Fehér és szürke színben is kapható, amelyek tetszés szerint megfelelő pigmentekkel színezhetőek.

Bátran engedje szabadjára a fantáziáját, és alkosson akár vázát, lépcsőt, vagy párkányt, a CaSTone műkő megbízható társa lesz a munkában!