Lasselsberger - Knauf

Hírek összesítő

 

Hagyományainkhoz híven 2018-ben ismét megrendezzük díjmentes Kőműves és Burkoló képzéseinket a Lasselsberger-Knauf Akadémia keretein belül, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

November 20. és 24. között ismét megrendezték az Európai Szakképzési Hét programsorozatot, amelyen szakmai kiállítóként a Lasselsberger Knauf is részt vett.

CaSTone az alkotás szabadsága

A mai felgyorsult világban a hagyományos anyagok és technológiák egyre ritkábbak és éppen ezért fokozatosan felértékelődnek. Így van ez az épületelemekkel kapcsolatban is!

Hat héten át, heti 50 000 Ft étékű Lasselsberger - Knauf hidegburkolási anyagokra beváltható vásárlási utaványt sorsolunk ki, azon személyek között, akik Hidegburkolási kalkulátorunkat használatát követően, mentést készít kalkulációjáról vagy árajánlatot kér. Főnyeremény 200 000 Ft értékű vásárlásjái utavány!

Minőségi otthon egy hatgyermekes család számára.

Támogatóként az LB-Knauf is csatlakozott a Nagycsaládosok Országos Egyesületének pályázatához, amelynek keretében hét másik építőipari céggel együtt két, otthonnal nem rendelkező nagycsalád építkezéséhez járul hozzá a maga által gyártott építőanyagokkal 1-1 millió forint értében. 

Fugázó Akció

 2017. október 31-ig tartó akciónk során minden SILVERCOL 5 kg – os vödör és PROCOL+ 5 kg-os tasak fugázó vásárlása 200 Ft – os Tesco vásárlási utalványt ér. 

 

Évtizedekig csak kívülről színeztük otthonát, most átlépnénk küszöbén. Nézzük, milyen tulajdonságú falfestéket takarnak az InterTOP és PrimoTOP nevek!

Cégünk is képviselteti magát a REHAU ÉPÍTTETŐI AKADÉMIA következő, április 11-i rendezvényén. A kaposvári előadássorozat egyik előadója Gracza László, az LB-Knauf alkalmazástechnikai vezetője lesz, aki a rossz anyagválasztás káros következményeire hívja majd fel az érdeklődők figyelmét.

Ingyenes kőműves és burkoló képzések januárban

Hagyományainkhoz híven 2017-ben ismét megrendezzük díjmentes Kőműves és Burkoló képzéseinket a Lasselsberger-Knauf Akadémia keretein belül, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Thermo °Comfort néven különleges terméket dob piacra szeptemberben az LB-Knauf. A cég legújabb fejlesztése egy olyan halmazállapot-váltó vakolat, amelynek segítségével kánikulák idején alacsonyan lehet tartani az épületek belső hőmérsékletét.

A Magyar Energiahatékonysági Intézet egy közös gondolkodásra invitálja a tervező és gépész szakembereket valamint az energiahatékonysági szektor képviselőit, mely szakmai rendezvényen a Lasselsberge-Knauf Építőipari Kft. is részt vesz támogatóként  "Fázisváltó vakolat az energiahatékonyságért" című előadásával.

Szeptemberben a fugázók és ragasztók családja tovább bővül a Lasselsberger – Knauf Kft-nél. A fugázók és ragasztók legújabb családtagja nagy vegyszerálló képességgel és tartósan rugalmas tulajdonsággal rendelkezik. Két komponens alkotja mind a fugázót, mind pedig a ragasztót, mely hozzájárul ahhoz, hogy a termékek rendkívül ellenállóvá válnak a savakkal és lúgokkal szemben. Az oldószermentes, vízzel emulgeálható termékek jól tűrik a fagyos időszakokat.

Új funkciókkal bővült a Lasselsberger - Knauf Kft. EC+ elnevezésű megrendelési és szállítási rendszere, amelynek segítségével az úton lévő szállítmányok SMS-ben és a felhasználóbarát online felületen is nyomon követhetők.

A szeptember 6. és október 31. között tartó akcióban összesen négy Apple iPad Mini táblagép várt azokra, akik részt vettek játékunkban. A nyeremények átadása egy kivételtől eltekintve már megtörtént, a boldog nyertesekről, akiknek ezúton is gratulálunk, az alábbiakban számolunk be.

FUGÁZÓ AKCIÓ!

Az október 31-ig tartó akció alatt megvásárolt 4 vödör Silvercol vagy 4 tasak Procol+ fugázó mellé egy azonos színű Szaniter Szilikont adunk ajándékba.

Megtörtént a "Homlokzatfelújítást tervez?" nyereményjátékunk második és harmadik nyerteseinek kisorsolása.  A szerencsés nyertesek nyereménye egy Apple iPad Mini tablet.

Most induló akciónkkal azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik épületük homlokzatának felújításában, javításában vagy átszínezésében gondolkodnak. Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat, és Apple Ipad Mini táblagépet nyerhet!

Megtörtént a TFH-E kiállításon regásztráltak sorsolása. A nyeremény egy Apple iPad Mini tablet.

SilverCol akció!

SilverCol - Partner a higiéniában

A Lasselsberger-Knauf bemutatja legújabb fejlesztését, a SilverCol prémium, flexibilis fugázót, amely antibakteriális, svájci ezüst adalékszer hozzáadásával készült.

Új prémium terméket fejlesztett ki az Lasselsberger-Knauf Kft. A flexibilis tulajdonságú SILVERCOL fugázóhabarcs egy olyan speciális adalékanyagot tartalmaz, amely gátat szab a baktériumok szaporodásának, a gombásodásnak, az algásodásnak és a penészedésnek.

A tavasszal induló tréningsorozaton a kerámia burkolatok kialakításának nemrégiben módosított irányelveivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Tisztelt Burkoló, Kőműves Mester!

Hagyományainkhoz híven 2015-ben ismét megrendezzük Kőműves és Burkoló képzéseinket a Lasselsberger-Knauf Akadémia keretein belül, melyre Önt is szeretettel várjuk.

Megtörtént a negyedik, egyben utolsó sorsolás is, gratulálunk nyerteseinknek!

Az Inspiration színrendszer több, mint 300 színe közül most szabadon választhat. Minden színt akciós, alapáron kínáljuk.

Nagy teljesítményű csemperagasztók extra minőségű burkolólapokhoz és minőségi munkához.

Nedvszívás kiegyenlítő alapozó a leggyakoribb alapozási feladatokhoz. Festés, hidegburkolás, vakolás - minden olyan esetben ha a fogadófelületre kerülő réteg vékony, néhány milliméter vastagságban javasolt alkalmazásuk.

Az Új ReCon termékcsalád R3 osztályú betonjavítási munkákhoz a legtöbb ásványi felületen alkalmazható, úgymint tégla, beton, cementes vakolatok, zsalukő, aljzatkiegyenlítők, előre gyártott és monolit vasbeton stb.

Tisztelt Burkoló, Kőműves Mester!

Hagyományainkhoz híven 2014-ben ismét megrendezzük Kőműves és Burkoló képzéseinket a Lasselsberger-Knauf Akadémia keretein belül, melyre Önt is szeretettel várjuk.

Vízszivárgás? Teljesen kizárt!

Megérkezett a vízzáró építőanyagok új generációja!

Új homlokzati hőszigetelő ragasztó kerül a Lasselsberger-Knauf termékkínálatába. A Styrokleber Extra kifejezetten a grafitos rendszerek számára lett kifejlesztve, így felhasználását elsősorban itt javasoljuk.

AZ ALAPOZÓT MOST AJÁNDÉKBA ADJUK!

Vadonatúj Vödrös Színezővakolatok kiadványunkkal és megújult Színezővakolatok kiadványunkkal még több segítséget szeretnénk nyújtani a termékeink iránt érdeklődőknek.

2013. július 1-től a CE jelöléssel ellátható termékek esetében a korábbi szállítói megfelelőségi nyilatkozat helyébe az ún. teljesítmény nyilatkozat lép (DoP = Declaration of Performance), amelynek elkészítésével a gyártó felelősséget vállal azért, hogy az építési termék megfelel a nyilatkozatban rögzített és adatszerűen felsorolt teljesítményének.

A Lasselsberger-Knauf Kft. részt vett a 2013-as Tetők-Falak-Homlokzatok + Épületenergetika szakkiállításon február 20-22. között. A kiállításon meghírdetett nyereményjáték sorsolása megtörtént.

Újdonságaink

Újdonságok

Három új kiadvánnyal bővítettük kínálatunkat, amelyekből még több információt, hasznos tanácsot kaphatnak az anyagaink iránt érdeklődők.

Tisztelt Burkoló, Kőműves Mester!

2013-ben ismét megrendezzük Kőműves és Burkoló képzéseinket a Lasselsberger-Knauf Akadémia keretein belül, melyre Önt is szeretettel várjuk.

Jelszavunk: Fókuszban az előkészítés, a minőségi munka alapja!

Célunk a színvonalas és naprakész információk átadása az építőiparban dolgozó szakemberek részére.

"Felújítás? Nyerő gondolat!" nyereményjátkékunk végéhez értünk.
Gratulálunk nyerteseinknek, akik 50.000 forinttal lettek gazdagabbak!

Nyerő gondolat

Utcazene 2012.

Építjük a magyar zenét is!
Utcazene Fesztivál
2012. 07. 04-07.

A Lasselsberger-Knauf hidegburkolási termékeink csomagolása 2012 júniusától – folyamatosan – megújul.

Hírlevél 05/2012.

Tisztelt Burkoló, Kőműves Mester!

2012-ben ismét megrendezzük Kőműves és Burkoló képzéseinket a Lasselsberger-Knauf Akadémia keretein belül, melyre Önt is szeretettel várjuk.

Célunk a színvonalas és naprakész információk átadása az építőiparban dolgozó szakemberek részére.

Hírlevél 12/2011.

"Nyerjen a felújítással, építéssel!" nyereményjátkékunk végéhez értünk.
Gratulálunk nyerteseinknek, akik egy-egy wellness-hétvégén pihenhették ki magukat!

Hírlevél 09/2011.

2011. augusztus 13-án, szombaton megrendezésre került a II. Panoráma kalandfutás, Révfülönpön a Lasselsberger-Knauf Kft. támogatásával.

Hírlevél 07/2011

TERVEZZÜNK TUDATOSAN!

Különleges megoldások a tervezésben.
Építész kamara által jóváhagyott képzés Tervezők számára.

Tisztelt Burkoló, Kőműves Mester!

Szeretnénk ebben az évben is meghívni Önt a Burkoló és Kőműves képzéseinkre, melyet a Lasselsberger-Knauf Akadémia keretein belül rendezünk meg.

A Lasselsberger-Knauf Akadémia célja, hogy az építőiparban dolgozók számára színvonalas és naprakész képzéseket kínáljunk.

Év végi munkarend

December közeledtével szeretnénk értesíteni közvetlen partnereinket a Lasselsberger-Knauf év végi munkarendjéről.

Veszprém megye az otthonunk, ezért számunkra a vörösiszap-katasztrófa nem távoli médiahír, hanem kézzelfogható valóság: ismerőseink és szomszédaink szenvedték el a tragédiát.

Judo Tábor 2010.

 Második nyári edzőtáborát rendezte meg 2010. augusztus 22-26. között a Domonkos László Veszprém Judo SE. Idén nemzetközi lett a tábor, hiszen a magyar résztvevők mellett érkeztek táborlakók Csíszeredáról és Belgiumból is.

2010. augusztus 21-én először került megrendezésre az I. Révfülöpi Panoráma Futás.

Szeretnénk köszönetet mondani Partnereinknek, hogy Lasselberger-Knauf kiérdemelte a Business Superbrands 2010 címet. Nélkülük nem sikerült volna.

Az Inspiration színrendszer dinamikus és pasztell színeket tartalmazó összeállítás, melynek segítségével kellemes színharmónia vagy a modern építészeti megoldásokat hangsúlyozó izgalmas kontraszt alakítható ki.